Torsdag i mammaland

Jag hann inte med allt på mammalistan igår men en lååång sconesfrukost på Espresso House på Dalagatan blev det först. Vi är tre mammor som har jättetrevligt tillsammans fast vi har helt olika jobb och bakgrund. Det är kul att umgås med andra mammor som bor i området eftersom jag inte känner så många i stan. Vi flyttade till stan när Sixten var fyra månader så jag har aldrig haft en mammagrupp här.
Baxter och jag gick direkt från cafét till Vapiano på Kungsbron för att äta lunch tillsammans med Sofia och hennes Lowa. Sofia kör något som kallas periodisk fasta där man fastar 16 timmar per dygn. Intressant resonemang fast jag skulle inte må bra av det tror jag. Måste nog prova i framtiden så att jag vet hur det känns. Sofia mår bra av det och det är alltid det viktigaste: vad fungerar för just dig? En del vill räkna kalorier, andra använda viktklubb.se eller bara äta fett och protein. Prova dig fram och hitta en metod som passar din livsstil. Läs gärna mer om Sofias dessutom glutenfria livsstil i hennes blogg http://lowaojag.wordpress.com/


Nu är jag skyldig Baxter en sångstund i kyrkan nästa vecka. Min kompis Anna och hennes Harry är trogna besökare så sällskap får vi. Nästa vecka kommer vi, Anna!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer