Träning på Kipriotis Maris

Jag har fått många frågor om hotellet här på Kos och hur det funkar med träningen. Hotellet är nyrenoverat och har precis öppnat för säsongen. Det innebär att allt inte är helt på plats än men redan under vår vecka så har det stora gymmet inretts och öppnat och det kommer leveranser med utrustning till det “lilla” gymmet allt eftersom.
 
 Det finns fyra gruppträningspass på det mindre hotellet Kipriotid Maris varje dag med instruktörer från Apollo. Det är allt från yoga, core, cirkelträning, vattengympa till bootcamp. Dessutom finns det flera träningspass uppe på stora Kipriotis Panorama också. Det är där det stora lyxiga gymmet ligger.
 
 Hans och jag tycker om att springa så vi växlade mellan distanslöpning på stranden, backlöpning uppför berget precis bakom hotellet och så sprang jag lite grann på löpband mitt på dagen när det var riktigt varmt ute.
 
 Träningspassen på Kipriotis Maris tillsammans med Apollos instruktörer är synkade i schemat med barnklubben, det gillar verkligen jag. Igår, samtidigt som maskoten Polly hade födelsedagskalas inne på barnklubben så gick Hans, Tom, hans kompis och jag på cirkelpass tillsammans med Malena. Malena känner säkert några av er igen från Playitas där hon också jobbar. Om några veckor kommer två nya tjejer till Kipriotis Maris med massa ny inspiration och byter av Malena som ska tillbaka till Playitas igen.
 
 Hotellets egna träningscenter ligger mitt på området så det är verkligen låg tröskel till att vara med på passen. Det passet som vi var med på hade 10 stycken stationer med styrka och kondition växelvis, precis sådan träning som jag älskar. Det var så kul att vara med på någon annans pass för en gångs skull eftersom jag är van vid att alltid leda själv annars. Malena är riktigt duktig träning och jag ser fram emot träning på Playitas tillsammans med henne igen i november. Då åker jag dit tillsammans med Topphälsa som löpcoach igen, det är tredje året nu!
 
 Kipriotis Maris är inte alls lika träningshetsigt hotell som Playitas är (vilket inte är något dåligt i det här faller) utan passar familjer som vill kombinera sin semester med poolhäng och träning. Du väljer själv om du vill inspireras av duktiga instruktörer eller ligga i solstolen bredvid och titta på. Detta format passar oss väldigt bra just nu; ett träningspass om dagen, mycket häng med barnen i poolen men också utrymme för spontana fotbollsmatcher på gräsmattan och en strandpromenad. Kipriotis Maris är ett lite lyxigare familjehotell som passar perfekt för aktiva familjer som vill sola, bada, träna och umgås i en salig blandning!
 
 
 


Duktiga Malena som är jordens största energispridare. Från morgon till kväll ger och ger hon hela tiden. Allt från att coacha bensparkar i simskolan till att instruera jobbiga sidoutfall med viktplatta. En sån stjärna!


Det sprojlans nya gymmet på Kipriotis Panorama, det ligger bara 50 meter från Kipriotis Maris.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer