Urban Deli Sickla

Sedan några år tillbaka är Nytorget på Södermalms allra populäraste tillhåll Urban Deli. Sedan i fredags finns nu en filial i Sickla Köpkvarter med mycket mer utrymme för barnfamiljer, större butik och färskvarudisk och fler bord att äta vid. Hans och jag var där första kvällen och åt både riktigt god mat och shoppade kul och spännande grejer i butiken. Ni som gillar Sickla och Söder lika mycket som vi kommer att älska Urban Deli. Nästa gång vi är där ska vi äta brunch hela familjen. 🙂
Urban Deli ligger i närheten av Friskis och Svettis bakom Dieselverkstan. Lite svårt att hitta dit av en slump men så värt!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer