Film: 4 tricepsövningar med hantlar

Jag hoppas att jag är så tydlig som det bara går med att man behöver inte gå till gymmet för att träna. Du kommer väldigt långt med kroppsvikt och så kan du komplettera med en riktigt tung hantel eller kettlebell och lite lättare hantlar så är viktdelen av ditt hemmagym komplett.
I denna film kör jag fyra övningar för triceps, den bakre delen av överarmen eller gäddhänget som många tjejer kallar det. Starka triceps är bra både för att forma armarna och för att orka mer i övningar där triceps hjälper till.
[videofyme id=”1282708″ width=”500″ height=”320″]

Relaterade inlägg:

Haul från Matsmart.se

Visste du att många livsmedel och andra produkter i våra affärer slängs trots att det inte är något fel på dem? Jag har testat Matsmart.se, en butik online där du kan köpa mat och andra produkter som har kort bäst föredatum eller som kanske är felmärkta. Men det är såklart inget fel på varorna! Skillnaden […]

Läs mer

Film: Så skapar du konkreta mål av dina träningsdrömmar

Läs mer

Annika o Lofsans löpskola avsnitt 2

Ny onsdag innebär ett nytt avsnitt av hälsoprofilen Annika Sjöös och min löpskola. Idag pratar vi om bålstabilitet. In och prenumerera på min youtubekanal för att ta del av alla mina filmer!

Läs mer