Vad är chins?

Eftersom flera undrar hur en riktig chin eller också kallad pullup ser ut så visar jag klippet nedan. Sök på lofsan i youtube så hittar ni många andra liknande övningar också. Jättebra inspiration till gymmet!

Efter graviditeterna har jag klarat en eller två repetitioner men har kämpat med att hoppa upp och hålla emot på vägen ner, 1-2 ggr per vecka. Nu klarar jag 10 stycken om jag skulle maxa. Det går om man är envis, har ett mål och framförallt en plan för hur man ska nå dit.

Relaterade inlägg:

Haul från Matsmart.se

Visste du att många livsmedel och andra produkter i våra affärer slängs trots att det inte är något fel på dem? Jag har testat Matsmart.se, en butik online där du kan köpa mat och andra produkter som har kort bäst föredatum eller som kanske är felmärkta. Men det är såklart inget fel på varorna! Skillnaden […]

Läs mer

Film: Så skapar du konkreta mål av dina träningsdrömmar

Läs mer

Annika o Lofsans löpskola avsnitt 2

Ny onsdag innebär ett nytt avsnitt av hälsoprofilen Annika Sjöös och min löpskola. Idag pratar vi om bålstabilitet. In och prenumerera på min youtubekanal för att ta del av alla mina filmer!

Läs mer