Vinn en VIP-kväll med mig!

I samarbete med Samsung.
För en dryg månad sen fick jag möjligheten att besöka Samsung Galaxy Studio i Mall of Scandinavia – en mycket lärorik och rolig morgon. Där fick jag en superbra genomgång av de senaste nyheterna från Samsung som också kan bidra till min träning, bl a de smidiga, trådlösa hörlurarna IconX som både mäter puls och distans, samtidigt som man kan lyssna på musik. Jag fick också testa Gear VR för första gången vilket gav en otroligt verklig upplevelse av att åka berg- och dalbana, hur kul som helst! Allt det här lärorika och roliga vill jag självklart dela med er som också är intresserade av att ha koll på den senaste tekniken och hur den kan underlätta för oss i vår träning, bryta våra egna barriärer och skapa en meningsfullhet i vardagen. Därför vill jag tillsammans med Samsung erbjuda dig och en kompis möjligheten att vinna en helkväll med mig måndagen den 31 oktober! Upplägget för kvällen är att vi börjar med ett svettigt träningspass i min studio på Södermalm för att sedan åka vidare till Mall of Scandinavia där vi äter god mat och besöker Galaxy Studio och upplever dessa nyheter tillsammans.
lovisa-samsung-1
I Galaxy Studio, som är en 100 kvm stor upplevelseyta, kommer vi att få en guidad rundtur där vi får bekanta oss med Samsungs absolut senaste produkter inom mobil och wearables. Här kommer vi att få veta massor om hur och vad den senaste tekniken kan göra för oss i vardagen. Det blir ett roligt häng där vi bland annat får möjlighet att testa på Samsungs nya smartklocka Gear S3 som snart släpps i Sverige. Den har en massa smarta funktioner som automatiskt håller koll på din vardagsmotion samtidigt som den har en tidlös design. Vi kommer också få möjlighet att ta selfies eller groupies i 360 grader, utmana varandra i boxningssimulator och uppleva galen berg- och dalbanetur och äventyrlig kajaktur i Gear VR.
Jag tävlar ut sammanlagt 10 st platser till denna kväll, där vinnarna får ta med sig var sin kompis. Vi börjar kl 17.30 och kvällen avslutas kl 21.00.
För att tävla gör du såhär: Svara på frågan ”Vad heter de två olika modellerna av Samsungs nya smartklocka Gear S3?” – Skriv svaret i kommentarsfältet nedan och skriv också en motivering till varför du vill komma på denna VIP-kväll. Glöm inte att ange din mailadress (syns inte för andra, bara för mig).
OBS under kvällen finns fotografer på plats, så du som vinner måste vara OK med att du kan komma att fotograferas och att dessa bilder sedan kan komma att delas i min blogg och Samsungs sociala medier. Tävlingen pågår t o m måndag 24/10 och vinnarna meddelas via mail samma dag.
#samsung #galaxystudioSTHLM #samsungGearS3
samsung-2

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer