Vapiano Kungsbron

Idag blir det byggarlunch som Agnes och Henric säger. Tidig, som om du jobbat sen 05. Det har inte vi men tränat har vi såklart.


Scampi och kyckling med en blandsallad. Eftersom det är målet närmast ett träningspass är kolhydraterna viktiga och idag blev det en skiva vitt bröd. En balsamicodressing med nyttiga fetter är bra komplement.
Gräbsen slaggar i vagnen och jag lutar mig tillbaka i fåtöljen en stund. I eftermiddag ska jag fixa mina naglar några timmar. Skönt. Funderar på att ta en pedikyr också.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer