Världens bästa yrke

Det har jag!
 
 Min torsdag har varit helt ofattbart häftig och jag måste nypa mig i armen för att förstå att det inte är en dröm. Jag längtar så till jag får berätta allt för er, varenda liten detalj vill jag dela med mig. Ni har en så stor del av min utveckling och jag har er att tacka för så mycket. Jag vill ge och ge och ge er tillbaka som tack för alla möjligheter ni skapar åt mig. Jag hoppas att ni känner att bryr mig om er och att ni är viktiga för mig!
 
 En del av min overkliga torsdag har jag tillbringat med ett företag som anlitat mig som föreläsare och löparcoach. Jag har hållit en föreläsning och ett löppass för ett lokalt kontor i Malmö och idag körde jag samma upplägg för gänget på huvudkontoret i Stockholm. Första hade vi en inspirationsföreläsning om målsättning och strategier kring träning på lunchen och klockan 17 körde vi ett intervallpass i Hagaparken. Vilken fantastisk arbetsplats för mig!
 
 


Om du vill boka mig som föreläsare till din arbetsplats eller liknande kan du maila mig på info@lofsan.se eller kontakta Helena Vågberg på Talarforum!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer