Videoblogg: bålträning med skivstång

Dagens träningspass fokuserade på bålen. När jag planerar bålpass kombinerar jag övningar som jobbar med rakt fokus, snett fokus och mycket bålstabilitet. Jag lägger också in övningar för baksidan av bålen inklusive ländryggen. Jag tycker att 20/10-intervaller är perfekta i bålpass. En övning består av 8 omgångar á 20 sekunder med 10 sekunder vila. Varannan övning brukar jag köra med rakt fokus och varannan med snett, som övningen nedan. Ett helt pass består av 8-10 bålövningar.

Relaterade inlägg:

Haul från Matsmart.se

Visste du att många livsmedel och andra produkter i våra affärer slängs trots att det inte är något fel på dem? Jag har testat Matsmart.se, en butik online där du kan köpa mat och andra produkter som har kort bäst föredatum eller som kanske är felmärkta. Men det är såklart inget fel på varorna! Skillnaden […]

Läs mer

Film: Så skapar du konkreta mål av dina träningsdrömmar

Läs mer

Annika o Lofsans löpskola avsnitt 2

Ny onsdag innebär ett nytt avsnitt av hälsoprofilen Annika Sjöös och min löpskola. Idag pratar vi om bålstabilitet. In och prenumerera på min youtubekanal för att ta del av alla mina filmer!

Läs mer