Videoblogg: Explosiva utfall med axelpress superset med djupa upphopp på låda

Den här kombon tränar musklerna kring midjan, axlar och framförallt ben och rumpa. Tänk på att göra utfallet explosivt och samtidigt snabbt pressa upp vikterna. Undvik att hamna på lina med fötterna utan brett i sär även där framme.
När du hoppar: välj en lagom hög låda, landa med hela foten på lådan, mjuka knän i landningen, räta upp och bromsa på vägen ner.
Gravida bör inte göra utfall efter gravv. 20 samt innan v. 16 efter förlossningen. Hopp bör man vänta upp till 6 månader efter förlossningen med.

Relaterade inlägg:

Haul från Matsmart.se

Visste du att många livsmedel och andra produkter i våra affärer slängs trots att det inte är något fel på dem? Jag har testat Matsmart.se, en butik online där du kan köpa mat och andra produkter som har kort bäst föredatum eller som kanske är felmärkta. Men det är såklart inget fel på varorna! Skillnaden […]

Läs mer

Film: Så skapar du konkreta mål av dina träningsdrömmar

Läs mer

Annika o Lofsans löpskola avsnitt 2

Ny onsdag innebär ett nytt avsnitt av hälsoprofilen Annika Sjöös och min löpskola. Idag pratar vi om bålstabilitet. In och prenumerera på min youtubekanal för att ta del av alla mina filmer!

Läs mer