Videoblogg med ryggträning i band

Idag vräker snön ner här i Björnen och vi ligger under täcket och laddar för en kopp varm choklad istället för att stå i backen. Jag har lagt fram ett förslag på ett badbesök på Holiday Club men Hans är måttligt road av sånt.
Innan snön började falla från himlen så körde jag ett kort pass med mitt träningsband. Hans hjälpte mig med att filma en övning för ryggen som också går att avancera. Vill ni ha fler övningar med bandet?

Relaterade inlägg:

Haul från Matsmart.se

Visste du att många livsmedel och andra produkter i våra affärer slängs trots att det inte är något fel på dem? Jag har testat Matsmart.se, en butik online där du kan köpa mat och andra produkter som har kort bäst föredatum eller som kanske är felmärkta. Men det är såklart inget fel på varorna! Skillnaden […]

Läs mer

Film: Så skapar du konkreta mål av dina träningsdrömmar

Läs mer

Annika o Lofsans löpskola avsnitt 2

Ny onsdag innebär ett nytt avsnitt av hälsoprofilen Annika Sjöös och min löpskola. Idag pratar vi om bålstabilitet. In och prenumerera på min youtubekanal för att ta del av alla mina filmer!

Läs mer