Videoblogg om magövning

Det finns ett oändligt antal varianter på planka, coreövningar som stärker de inre magmusklerna. Syftet är att få en starkare korsett som får bättre funktion i hållningen både funktionellt och visuellt. Jag spelade in en videoblogg med en övning som jag brukar kalla semiplanka. Det är en ny övning för många av er, jag jobbar mycket med den med mina PT-kunder. Ett alternativ för att göra den ännu tuffare är att lägga på små viktplattor på 1,25 kilo på ryggen, galet tungt men väldigt effektivt. Testa!
[videofyme id=”795099″ width=”500″ height=”320″]

Relaterade inlägg:

Haul från Matsmart.se

Visste du att många livsmedel och andra produkter i våra affärer slängs trots att det inte är något fel på dem? Jag har testat Matsmart.se, en butik online där du kan köpa mat och andra produkter som har kort bäst föredatum eller som kanske är felmärkta. Men det är såklart inget fel på varorna! Skillnaden […]

Läs mer

Film: Så skapar du konkreta mål av dina träningsdrömmar

Läs mer

Annika o Lofsans löpskola avsnitt 2

Ny onsdag innebär ett nytt avsnitt av hälsoprofilen Annika Sjöös och min löpskola. Idag pratar vi om bålstabilitet. In och prenumerera på min youtubekanal för att ta del av alla mina filmer!

Läs mer