Videoblogg: trippeltia för axlarna

Starka och funktionella axlar är inte bara snyggt utan också välbehövligt för en bra hållning och kanske behöver du orka kånka på bebis hela dagarna?!
Denna så kallade trippeltia är tre övningar ihopslagna till en. Tio repetitioner på varje övning, ingen vila mellan. Välj en vikt som känns lätt i början men riktigt jobbig på slutet. (Jag uppgraderade till omgång 2.) tänk på att inte svanka, dra in “svansen” och aktivera magmusklerna ordentligt. Slappna av i nacken och fokusera på att inte svaja. Notera armbågens höjd under andra övningen.
Kombinationen tränar framförallt framsida och utsidan av axeln men också baksidan.

Relaterade inlägg:

Haul från Matsmart.se

Visste du att många livsmedel och andra produkter i våra affärer slängs trots att det inte är något fel på dem? Jag har testat Matsmart.se, en butik online där du kan köpa mat och andra produkter som har kort bäst föredatum eller som kanske är felmärkta. Men det är såklart inget fel på varorna! Skillnaden […]

Läs mer

Film: Så skapar du konkreta mål av dina träningsdrömmar

Läs mer

Annika o Lofsans löpskola avsnitt 2

Ny onsdag innebär ett nytt avsnitt av hälsoprofilen Annika Sjöös och min löpskola. Idag pratar vi om bålstabilitet. In och prenumerera på min youtubekanal för att ta del av alla mina filmer!

Läs mer