We R Family

Det gick helt okej att filma på We R Family idag, det kunde varit värre. 🙂 Det är många som kommer fram och är nyfikna och frågar så jag kör snabbversionen:
-Vi är med i en dokumentärserie som SVT spelar in under 15 år. Temat är barn födda 2010 och Baxter är alltså i huvudrollen. Det kommer att sändas en säsong varje år och den första säsongen som handlar om barnets första år kommer sändas vintern 2012. 🙂
Erica, Ulrika och de andra tjejerna på Allt för föräldrar var med som arrangörer i dag tillsammans med Silja Line och Yasuragi.

Jag har faktiskt en kryssning tillsammans med Silja Line att ge bort till er. Den ger en gratis hytt på valfri kryssning från Stockholm med avresa senast 30/6. Lämna en kommentar till detta inlägg så lottar jag på torsdag kväll.
Vi fick god sushi till lunch och en saftig goodiebag med oss hem. Generöst värre! Jag träffade på de andra träningsbloggande mammorna Terese, Miss Agda och höggravida GymGlamCaroline. Trevliga tjejer och små killar har vi allihopa, kan det vara alla träningshormoner som skapar små grabbar?
Efter en snabb vända hem och fortsätta uppackningen av vårt bagage gick Baxter och jag och hämtade Sixten på förskolan. Vi tog ett varv på Ica och Sixten fick en piggelin, han blev så stolt. Tegnérlunden var full av fritidsgrupper och mammor men vi köade för en gunga och Baxter fick för första gången sitta i sanden och titta på. Skönt att slippa bära på honom. Hur många nävar sand som åkte in i munnen låter vi vara osagt.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer