Axelträning i set om fyra

[videofyme id=”451474″ width=”480″ height=”270″]

Jag försöker poängtera vikten av att variera sin träning hela tiden. Till exempel att både styrketräna och konditionsträna, variera övningarna och antal pass per vecka. Om du vill variera din styrketräning på mer detaljnivå så kan du prova att slå ihop två övningar till varandra. Gör 4 repetitioner av varje övning och växla hela tiden övning utan att vila. Gör så många varv du orkar, vila 30 sekunder och sen upprepar du allt två gånger till. I filmklippet visar jag två övningar för axlarna och kör 4 repetitioner växelvis hela tiden. Övningarna fungerar toppen även för dig som är gravid eller nyligen fött barn, sug in naveln och sträck ordentligt på ryggen! Jag kör med 4 kiloshantlar.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer