Bli bättre på chins

Flera av er läsare vill förbättra er ryggstyrka och mäter den framförallt i antalet chins man klarar. Jag fortsätter att visa er filmer på olika varianter på hur ni kan träna för att bli starkare i både rygg, underarmar och framförallt i huvudet. Kom i håg att bromsa på vägen ned och bara hoppa så mycket som du behöver. Burpees är en grym övning att addera till alla styrkeövningar, antingen som ett superset eller emellan varje repetition. Du får både styrka och smidighet i samma övning.

Nu är vi på väg till taxin mot Arlanda, en vecka i London med hotellhäng, powerwalks i Hyde Park och barnklädesshopping väntar!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer