Tre övningar för starkare mage och lite vardagssnack

Dessa tre övningar kan du köra både om du är gravid eller inte. Det viktigaste är att suga in naveln och hålla höften rak i alla tre övningar. Dessa övningar hjälper till att få en plattare mage om du är strikt med tekniken.
[videofyme id=”450497″ width=”480″ height=”270″]

Enbenshöftlyft, gående planka och statisk planka på boll

Ett annat filmklipp ni kan se om ni vill är extramaterial som SVT lagt upp på mig och gräbsen och hur det fungerar att söva två barn samtidigt…
Min onsdag har varit fullspäckad från klockan 07 imorse fram till 20 ikväll. Somnade som en sten bredvid Sixten i hans säng. Skönt att han har en riktig säng numer så att vi slipper trängas i spjälsängen båda två. 🙂
PT-kunder, två gruppträningsklasser, jobbmöten om vårt stora projekt och läkarbesök med Baxter har stått på agendan idag. Jag skulle ljuga om jag skrev att jag känner mig pigg i kroppen nu. Har någon timme till göra lite skrivjobb sen ska jag sova vidare igen. Ny dag imorgon som startar klockan 06, det är tur att jag älskar mitt jobb!
Tusen tack för alla fina ord ni skriver om vår familj och TV-serien. Ni är bäst!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer