Får eller har du ont?

Är du gravid eller har du varit gravid och upplever smärta kopplad till graviditeten? Till exempel kan foglossning, smärta i ländrygg och bäcken vara ett hinder för att kunna gå vidare i träningen eller att träna överhuvudtaget. Lördagen den 24/11 klockan 10.30 på Rosa Skrot kör sjukgymnastem Louise Kjellberg och jag en workshop om hur man kan träna om man upplever smärta i bäckenet och höftpartiet.
Tillsammans arbetar vi konkret med övningar som kan förebygga och lindra smärta kopplad till graviditet, förlossning och de hormonella  förändringar som en graviditet innebär. Vi är en liten grupp vilket ger oss möjlighet att kunna individanpassa rekommendationer och övningar samt ge korrigering när det behövs. Louise Kjellberg legitimerad sjukgymnast ansvarar för workshopens innehåll och utformning och jag kommer att assistera. Efter workshopen får du ett utbildningsmaterial med innehåll från dagen.
Maila mig om du vill veta mer eller anmäla dig!
lovisa.sandstrom@me.com
 

Louise Kjellberg, min egen sjukgymnast och massör och samarbetar vid denna workshop.

Relaterade inlägg:

Workshops med chins

Det har väl inte undgått någon av er flitiga läsare att jag går igång på träning och övningar med kroppsvikten?! 🙂 Jag har många kunder som kämpar med att klara allt från sin allra första chin/pullups till brudar som siktar på 20 stycken, det är lika häftigt att få följa utvecklingen som coach oavsett. På […]

Läs mer

Chinsbootcamp

Jag har en enorm efterfrågan på workshops/bootcamps inriktade på chins och pullups. På söndag 19/5 kommer jag att köra två stycken omgångar á 2 timmar med fokus på hur man ska träna för att lära sig göra chins/pullups. Man behöver inte kunna göra en enda för att få vara med men man ska vara beredd […]

Läs mer

Hemmaträning

Hemmaträning tycks vara hett just nu – det skrivs och talas mycket om det. Jag har själv kört hemmaträningsworkshops på Rosa Skrot och jag får många förfrågningar om att skapa färdiga hemmaträningspass med passupplägg och filmade övningar med instruktioner. Så därför har jag på er begäran nu lagt ner ett stort arbete på att sätta […]

Läs mer