Hemmaträning 400 repetitioner

[videofyme id=”663439″ width=”500″ height=”320″]
 
Clara utmanade mig och de andra grymma tjejerna i min facebookgrupp på ett kroppsviktspass där man bara har den egna kroppen som vikt. Varje övning ska göras 50 gånger och det är 8 övningar, totalt 400 repetitioner. Man gör så strikt som man vill och anpassar övningarna till sin egen förmåga. Jag hade som mål att komma under 10 minuter innan jag hade provat men pushups direkt efter burpees dödade mina armar.
50 Burpees
50 Pushups
50 Knäböj
50 Saxhopp i planka
50 Knäböjshopp
50 Knä till armbåge i planka
50 Dips
50 Utfallssteg bakåt
Jag har inte kollat exakt vilken tid jag fick totalt, det viktigaste för mig är att jag blev sjukt trött av träna hemma. Livet kommer emellan och då gäller det att vara kreativ med träningen. Ni som tycker att det är jobbigt att se min mage behöver inte kolla på filmen… 😉
Jag kan bara lägga upp film på 10 minuter, sista delen av passet kommer strax.

Relaterade inlägg:

Haul från Matsmart.se

Visste du att många livsmedel och andra produkter i våra affärer slängs trots att det inte är något fel på dem? Jag har testat Matsmart.se, en butik online där du kan köpa mat och andra produkter som har kort bäst föredatum eller som kanske är felmärkta. Men det är såklart inget fel på varorna! Skillnaden […]

Läs mer

Film: Så skapar du konkreta mål av dina träningsdrömmar

Läs mer

Annika o Lofsans löpskola avsnitt 2

Ny onsdag innebär ett nytt avsnitt av hälsoprofilen Annika Sjöös och min löpskola. Idag pratar vi om bålstabilitet. In och prenumerera på min youtubekanal för att ta del av alla mina filmer!

Läs mer