Styrketräning på TV4 Nyhetsmorgon


 
I morse var jag på TV4 Nyhetsmorgon för att starta igång vårens nya PT-skola. Vi kommer att köra konceptet Fråga PT:n med olika teman varje gång. Idag fokuserade vi på styrketräning, nästa söndag kan ni ställa frågor om fettförbränning. Klicka på bilden för att se dagens inslag!

Relaterade inlägg:

Haul från Matsmart.se

Visste du att många livsmedel och andra produkter i våra affärer slängs trots att det inte är något fel på dem? Jag har testat Matsmart.se, en butik online där du kan köpa mat och andra produkter som har kort bäst föredatum eller som kanske är felmärkta. Men det är såklart inget fel på varorna! Skillnaden […]

Läs mer

Film: Så skapar du konkreta mål av dina träningsdrömmar

Läs mer

Annika o Lofsans löpskola avsnitt 2

Ny onsdag innebär ett nytt avsnitt av hälsoprofilen Annika Sjöös och min löpskola. Idag pratar vi om bålstabilitet. In och prenumerera på min youtubekanal för att ta del av alla mina filmer!

Läs mer