Tävla med ErgoBaby

 
 
LOFSAN
 
Vad roligt det är att ni är så många som uppskattar de senaste två tävlingarna i bloggen, fler kommer! Nu kör vi en frågetävling med den ergonomiska bärselen ErgoBaby Stowaway. Vi har använt ErgoBaby sedan Sixten var liten och han åker fortfarande bak på min rygg i selen när vi vandrar i svår terräng. Baxter brukar sova i ErgoBabyn när vi reser med flyg och köar genom passkontroller och liknande. Våra ErgoBaby-selar är två av de barnprodukter som vi har haft mest nytta av under våra snart 4 år med småbarn.
Det som skiljer Stowaway från de andra ErgoBaby-modellerna är att Stowaway går att packa ihop in i sig själv och tar då ingen plats alls. Det är smidigt när man är ute och reser till exempel.
För att vara med och tävla vill jag att ni svarar på en fråga just om bärselar:
– Vad menas med grodposition i en bärsele? 
Lämna ditt svar i en kommentar till detta blogginlägg så är du med och tävlar, se till att din mailadress är ifylld i rutan så att jag kan få tag på dig! Vi kör tävlingen till på torsdag.
MG_53361-610x915

Sixten åkte ErgoBaby i New York i maj 2011. Ett perfekt sätt för en 1,5-åring att uppleva Manhattan, på lagom avstånd med mamma som skydd framför sig.

8516D7D0-C54F-4D98-B3AE-093FAFE642DC165

Med blåbärsblåa läppar bar jag Baxter i ErgoBaby uppför Lindvallens skidbackar sommaren 2012. Bra träning!

 
Grattis till Caroline i Umeå som vann Fiskars trädgårdsset och Anna i Malmö som vann Tretorn-stövlarna. Nästa tävling blir om biljetter till ett stort idrottsarrangemang i sommar. Stay tuned!

Relaterade inlägg:

Vandra i naturen på hösten

Vi vandrar i naturen både på sommaren och på hösten och gärna med våra barn. En härlig utflykt för hela familjen (där rörelse är en del av vardagen) är att just packa en väska med mat och gå så långt man orkar innan man stannar och äter. Så himla mysigt. Tidigare i september gjorde vi […]

Läs mer

Tävling med Fjällbrynt: bästa utflyktstipset!

Samarbete med Fjällbrynt. Vi har alltid varit bra på att ta tillvara på alla tillfällen som finns att hitta på äventyr i vår familj. Barn är alltid med på att vad som helst kan vara ett äventyr och vi gör gärna utflykter tillsammans, vardag som helg, för att sätta guldkant på tillvaron. Det behövs inte […]

Läs mer

Allt går med Vaseline – tävling

Allt går med pannben och Vaseline skrev jag inför Stockholms maraton 2013 – mitt allra första maraton. Vaseline är en produkt som är välanvänd i träningsbranschen. Man använder gelén till att smörja in de ställen på kroppen där sömmar av kläder, hudveck och skor kan komma att skava under prestationen som väntar. Många använder också Vaseline inför […]

Läs mer