Tävling: Burt´s Bees


Jag kom i kontakt med Burt´s Bees för första gången under an av våra resor till New York. Då hade inte märket kommit till Sverige än men nu finns äntligen Burt´s Bees att köpa härhemma! Jag går igång på snygga förpackningar, etiketter och loggor. Design helt enkelt. Sedan jobbar Hans just nu med ett stort projekt kring Urban Farming och utbildning vilket har öppnat mina ögon för olika metoder att utveckla förpackningar och hudvårdsprodukter som är hållbara för framtiden. Hållbar utveckling är viktigt!
Burt’s Bees producerar naturliga skönhets- och egenvårdsprodukter för hela kroppen, fria från sulfater, parabener och andra konserveringsmedel. Produkterna är certifierade av Natural Products Association, en organisation som Burt’s Bees arbetar aktivt med mot en grönare värld och en global naturlig standard. Fokus ligger på ingredienser som härstammar från bin så som bivax och honung och innehåller rikligt med vitaminer, mineraler och antioxidanter.

Burt’s Bees målsättning är att göra människors liv bättre varje dag, naturligt. Företaget har ett starkt miljö- och kretsloppstänk där ingredienser, förpackningar och produktion ses över med extrem noggrannhet. Deras anläggningar använder endast grön el från förnyelsebara energikällor, förpackningarna är producerade av återvunnen plast och vegetabiliskt bläck, alla anställda tilldelas individuellt miljömässiga mål och företaget engagemang sig aktivt i sociala och humanitära projekt – For The Greater Good.
Jag har fått några produkter att ge bort till er läsare. Jag själv använder båda två, de ingår i en Mamma-serie som passar gravida extra bra men självklart också kvinnor som vill ha en extra fuktgivande produkt.


Mama Bee Belly Butter är speciellt framtagen med kakaosmör och E-vitamin för att minimera bristningar i samband med graviditet. Återfuktar, mjukgör och lämnar huden len och slät.


Unna dig själv en skön behandling under och efter graviditeten. Denna rika kräm är speciellt framtagen av pepparmyntsolja och rosmarinextrakt för att varsamt lugna och återfukta trötta ben och fötter.

För att vara med i utlottningen vill jag att du gör två saker:

1) Gilla Lofsan – En mammablogg om träning på Facebook

2) Gilla Burt´s Bees Sweden på Facebook

Kom ihåg att lämna en kommentar i detta inlägg också så att jag vet att du vill vara med och tävla.

Mamma- och Bebisprodukterna från Burt´s Bees  säljs hos Barnbutiken och  Allt för föräldrar. Är du intresserad av de andra serierna för håret till exempel finns de hos Life och Nature.

Relaterade inlägg:

Vandra i naturen på hösten

Vi vandrar i naturen både på sommaren och på hösten och gärna med våra barn. En härlig utflykt för hela familjen (där rörelse är en del av vardagen) är att just packa en väska med mat och gå så långt man orkar innan man stannar och äter. Så himla mysigt. Tidigare i september gjorde vi […]

Läs mer

Tävling med Fjällbrynt: bästa utflyktstipset!

Samarbete med Fjällbrynt. Vi har alltid varit bra på att ta tillvara på alla tillfällen som finns att hitta på äventyr i vår familj. Barn är alltid med på att vad som helst kan vara ett äventyr och vi gör gärna utflykter tillsammans, vardag som helg, för att sätta guldkant på tillvaron. Det behövs inte […]

Läs mer

Allt går med Vaseline – tävling

Allt går med pannben och Vaseline skrev jag inför Stockholms maraton 2013 – mitt allra första maraton. Vaseline är en produkt som är välanvänd i träningsbranschen. Man använder gelén till att smörja in de ställen på kroppen där sömmar av kläder, hudveck och skor kan komma att skava under prestationen som väntar. Många använder också Vaseline inför […]

Läs mer