Videoblogg med frågestund

Jag håller på och bygger upp min egna youtubekanal, det är så kul och blir riktigt snyggt. Youtubekanalen kommer att som tidigare hänga ihop med min blogg men allt som hamnar på kanalen kommer inte att synas på bloggen. För att vara säker på att du inte missar några filmer så rekommenderar jag att du börjar prenumerera på kanalen.

Relaterade inlägg:

Haul från Matsmart.se

Visste du att många livsmedel och andra produkter i våra affärer slängs trots att det inte är något fel på dem? Jag har testat Matsmart.se, en butik online där du kan köpa mat och andra produkter som har kort bäst föredatum eller som kanske är felmärkta. Men det är såklart inget fel på varorna! Skillnaden […]

Läs mer

Film: Så skapar du konkreta mål av dina träningsdrömmar

Läs mer

Annika o Lofsans löpskola avsnitt 2

Ny onsdag innebär ett nytt avsnitt av hälsoprofilen Annika Sjöös och min löpskola. Idag pratar vi om bålstabilitet. In och prenumerera på min youtubekanal för att ta del av alla mina filmer!

Läs mer