Vinn startplats till Lidingöloppet

Att jag är en riktig tävlingsmänniska är det väl få av er som har missat hittills. Jag älskar att mäta mina krafter gentemot tidigare prestationer och att känna att hårt arbete ger lön för mödan. Jag kommer tyvärr inte själv att tävla i några lopp denna höst men jag är väldigt glad över att kunna ge två bloggläsare möjligheten att springa Lidingöloppet. Ni som vinner varsin startplats väljer själva om ni vill springa det korta på 15 km eller den långa varianten på 30 km. Loppet är fullbokat så det här är din chans för dig som inte anmält dig men som nu känner dig sugen på att springa. Jag sprang Lidingöloppet förra året och det var en helt fantastisk bana. Jag ser så fram emot att heja på alla deltagare i år.
För att vara med och tävla vill jag att du i kommentarsfältet tipsar om din bästa strategi till att tänka positivt under tävling eller prestation. Jag jobbar med mantrat Stark, snabb, snygg när jag springer med maxpulsen dånande i öronen. 🙂
Tävlingen avslutas onsdag 11/9 klockan 16 och då behöver jag kunna komma i kontakt med vinnarna via mail för att kunna lämna alla uppgifter till Lidingöloppets kansli.

Denna tävling sker i samarbete med Pripps Sport Energy, en sportdryck perfekt att dricka under och efter längre lopp och tävlingar .
 
 

Relaterade inlägg:

Vandra i naturen på hösten

Vi vandrar i naturen både på sommaren och på hösten och gärna med våra barn. En härlig utflykt för hela familjen (där rörelse är en del av vardagen) är att just packa en väska med mat och gå så långt man orkar innan man stannar och äter. Så himla mysigt. Tidigare i september gjorde vi […]

Läs mer

Tävling med Fjällbrynt: bästa utflyktstipset!

Samarbete med Fjällbrynt. Vi har alltid varit bra på att ta tillvara på alla tillfällen som finns att hitta på äventyr i vår familj. Barn är alltid med på att vad som helst kan vara ett äventyr och vi gör gärna utflykter tillsammans, vardag som helg, för att sätta guldkant på tillvaron. Det behövs inte […]

Läs mer

Allt går med Vaseline – tävling

Allt går med pannben och Vaseline skrev jag inför Stockholms maraton 2013 – mitt allra första maraton. Vaseline är en produkt som är välanvänd i träningsbranschen. Man använder gelén till att smörja in de ställen på kroppen där sömmar av kläder, hudveck och skor kan komma att skava under prestationen som väntar. Många använder också Vaseline inför […]

Läs mer