Armhävning med lyft

Idag jobbar jag hemma och det känns så lyxigt att kunna ha barnen hemma samtidigt. Ibland passar det, ibland inte. Jag var iväg och jobbade på morgonen, det passar mig perfekt att kunna styra arbetstiderna så att det fungerar att jobba trots att barnen fortfarande är små. Nu på förmiddagen har vi varit på Sats Södra Station och gräbsen härjade inne på Minisats. Sixten är mycket mer exalterad inför Sats än förskolan.


Jag filmade flera av övningarna idag som inspiration åt er. Jag tränar varken själv eller mina kunder i maskiner; hantlar, skivstång, kettlebells, räcken och kroppsvikten räcker långt och är mycket roligare. Här ser ni hur armhävningar blir både jobbigare för bröstmuskeln och samtidigt tränas magen om man suger in naveln samtidigt. Du kan absolut göra på knä istället för på tå eller på en ännu högre bänk än vad jag gör. Fler filmer kommer under dagen och helgen!

Nu ska jag hoppa in i duschen!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer