Avsnitt 2 Löparskolan i TV4 Nyhetsmorgon

I söndags sände vi det andra avsnittet i min löparskola på TV4 Nyhetsmorgon. Programledaren Jenny Alvesjö och jag visar tre styrkeövningar extra bra för löpare och så tipsar jag om vad som är bra att tänka på med mat innan du ska springa ett lopp. Klicka på bilden så ser du klippet. Nästa avsnitt sänds 2/6.
 
Lovisa%20Sandstr%C3%B6m%20om%20hur%20du%20slipar%20l%C3%B6ptekniken

Relaterade inlägg:

Haul från Matsmart.se

Visste du att många livsmedel och andra produkter i våra affärer slängs trots att det inte är något fel på dem? Jag har testat Matsmart.se, en butik online där du kan köpa mat och andra produkter som har kort bäst föredatum eller som kanske är felmärkta. Men det är såklart inget fel på varorna! Skillnaden […]

Läs mer

Film: Så skapar du konkreta mål av dina träningsdrömmar

Läs mer

Annika o Lofsans löpskola avsnitt 2

Ny onsdag innebär ett nytt avsnitt av hälsoprofilen Annika Sjöös och min löpskola. Idag pratar vi om bålstabilitet. In och prenumerera på min youtubekanal för att ta del av alla mina filmer!

Läs mer