Videoblogg: kombinationsövning med kettlebell

Jag får önskemål om att lägga upp fler kombinationsövningar. Vad roligt att ni gillar den typen av övningar lika mycket som jag. I denna film kör jag med 12 kilo kettlebell och kombinerar rodd i planka med axelpress. Det är superviktigt med att bålen och höften är sträckt i båda positioner.

Relaterade inlägg:

Haul från Matsmart.se

Visste du att många livsmedel och andra produkter i våra affärer slängs trots att det inte är något fel på dem? Jag har testat Matsmart.se, en butik online där du kan köpa mat och andra produkter som har kort bäst föredatum eller som kanske är felmärkta. Men det är såklart inget fel på varorna! Skillnaden […]

Läs mer

Film: Så skapar du konkreta mål av dina träningsdrömmar

Läs mer

Annika o Lofsans löpskola avsnitt 2

Ny onsdag innebär ett nytt avsnitt av hälsoprofilen Annika Sjöös och min löpskola. Idag pratar vi om bålstabilitet. In och prenumerera på min youtubekanal för att ta del av alla mina filmer!

Läs mer