Hemmaträningspass

Eftersom jag får många frågor via mail om de hemmaträningspass som finns högst upp under headern  så skriver jag ett blogginlägg så att flera som undrar får svar.
Jag har satt ihop och filmat flera färdiga pass med övningar där man tränar hemma och bara arbetar med sin egen kroppsvikt. Det här är inte en PT-online tjänst utan det är ett stort antal filmade övningar som blir ett komplement till min egen PT-verksamhet, perfekt för alla som har svårt att komma på mina workshops. I de filmer som jag nu har satt ihop får man färdiga träningspass som  alla utan problem kan göra hemma i vardagsrummet när man får en stund över. Vill man göra övningarna tyngre och jobbigare kan man givetvis jobba med hantlar eller andra vikter men det är inte nödvändigt. Jag tränar själv dessa pass när barnen är sjuka, vi är bortresta eller som komplement till löpträningspass.
De här passen vänder sig till alla som har motivation till att träna hemma men som känner sig osäkra på vilka övningar man ska göra och hur man kan sätta ihop dem. Passen vänder sig också till alla som redan är igång med hemmaträning men vill ha inspiration till nya övningar och framförallt till hur man kan lägga upp passen i olika former. Med de här passen som jag nu har tagit fram så kan du få färdiga pass med repetitioner och/eller intervaller angivna på varje övning. Alla pass kan genomföras enskilt var för sig eller kombineras med varandra beroende på hur mycket tid och energi du har. Du väljer själv hur många pass du vill ha tillgång och instruktioner till. Jag kommer givetvis även fortsättningsvis att fortsätta att lägga upp videobloggar, bl a med hemmaträning, men genom att sätta samman detta i ett större sammanhang så får alla nu en möjlighet att få ett stort antal övningar på en och samma gång.

  • 1 pass 200:-
  • 2 pass 300:-
  • 4 pass 500:-
  • 8 pass 700:-
  • 12 pass 1000:-

Priserna är inkl. moms.

Så här gör du om du är intresserad:
Du skickar ett mail till mig: lovisa.sandstrom@me.com och skriver vilka pass du vill ha och betalar in rätt summa till bankgiro 112-0435 med ditt namn angivet. Du får då ett mail med de pass du beställt tillsammans med varje pass skriftligt beskrivet och instruktioner till dem filmat. Har du några specifika frågor till övningarna svarar du med ett vändande mail.
Så här ser de olika passen ut:
1. Underkropp/Lår och rumpa:
Pass 1, Nivå 1: Styrka och balans, passar som komplement till löpning/skidåkning, visst konditionsinslag, utan hopp. 20-40 min.
Pass 2, Nivå 2: Mental kick med stegvis ökning av nivån, inslag av hopp. Pyramidträning. 15-50 min.
Pass 3, Nivå 3: Hög intensitet, med timer. Bra för att bli explosiv och uthållig, med hopp.
Pass 4, Nivå 4: Konditionsfokus! Puls och styrka i samma pass, stort inslag av hopp. 24-32 min
2. Mage:
Pass 1: Mental belöning, stort teknik- och kontaktfokus. Långa intervaller som trappas av. 25 min.
Pass 2 : Kortare intervaller i form av tabataintervaller, ofta med en liten twist. 35 min
3. Överkropp/Rygg, armar, axlar:
Pass 1: Okomplicerat upplägg, fysiskt tufft! Utan hopp. 25 min
Pass 2: Mental och fysisk utmaning i pyramidform. Utan hopp. 15-45 min.
4. Helkroppspass:
Pass 1, Nivå 1: Hela kroppen tränas, intervaller med timer. Inga hopp. 18-24 min.
Pass 2, Nivå 2: Våga nöta tekniken under flera set. Belöningen kommer efter varje omgång. Inga hopp. 21 min.
Pass 3, Nivå 3: Låg teknisk svårighetsgrad men ändå utmanande, pyramid. Inga hopp. 20-40 min.
Pass 4, Nivå 4: Mental och fysisk utmaning i pyramidform. Hög intensitet. 20-40 min.

Relaterade inlägg:

Haul från Matsmart.se

Visste du att många livsmedel och andra produkter i våra affärer slängs trots att det inte är något fel på dem? Jag har testat Matsmart.se, en butik online där du kan köpa mat och andra produkter som har kort bäst föredatum eller som kanske är felmärkta. Men det är såklart inget fel på varorna! Skillnaden […]

Läs mer

Film: Så skapar du konkreta mål av dina träningsdrömmar

Läs mer

Annika o Lofsans löpskola avsnitt 2

Ny onsdag innebär ett nytt avsnitt av hälsoprofilen Annika Sjöös och min löpskola. Idag pratar vi om bålstabilitet. In och prenumerera på min youtubekanal för att ta del av alla mina filmer!

Läs mer