Videoblogg med helt hemmaträningspass

Jag jobbar med att utveckla min youtube-kanal och många av mina gamla filmer kommer att komma upp. Dessa har inte varit publicerade tidigare så om du vill vara säker på att inte missa dessa filmer så rekommenderar jag att du går in på Lofsans youtubekanal och klickar på Prenumerera. Filmen nedan är ett helkroppspass med 10 upp till 60 repetitioner ner till 10 igen. Hela kroppen tränas och du behöver inga redskap överhuvudtaget.

Relaterade inlägg:

Haul från Matsmart.se

Visste du att många livsmedel och andra produkter i våra affärer slängs trots att det inte är något fel på dem? Jag har testat Matsmart.se, en butik online där du kan köpa mat och andra produkter som har kort bäst föredatum eller som kanske är felmärkta. Men det är såklart inget fel på varorna! Skillnaden […]

Läs mer

Film: Så skapar du konkreta mål av dina träningsdrömmar

Läs mer

Annika o Lofsans löpskola avsnitt 2

Ny onsdag innebär ett nytt avsnitt av hälsoprofilen Annika Sjöös och min löpskola. Idag pratar vi om bålstabilitet. In och prenumerera på min youtubekanal för att ta del av alla mina filmer!

Läs mer