Veckans fredagsfys med videoblogg

Veckans “fredagsfys före fredagsmys” var ett styrketräningspass tillsammans med superstarka Louise och Hanna, två PT-kunder till mig. Vi körde 9 övningar med fokus på biceps, triceps och axlar. 3 övningar i följd per muskelgrupp och 4 varv på varje muskelgrupp så totalt blev det 12 set/omgångar per muskel. Vi körde med tunga vikter, så tungt att vi knappt varken kunde räta ut armarna eller stödja på dom efteråt. Just the way we like it!
Efter passet fick jag be Louise om hjälp att sätta upp håret och att tvätta håret i duschen härhemma var nästan omöjligt. 🙂
Eftersom vi körde en muskel i taget blev passet uppdelat i 3 block. I filmen nedan ser ni det andra blocket där vi fokuserar på triceps. Vi körde dips, liggandepress uppåt med stång och stående press nedåt i maskin. I den tredje övningen körde vi dessutom dropset vilket innebär att man gör så många man orkar på en vikt och sedan minskar vikten för att fortsätta övningen. Vi “droppade” totalt två gånger så att det blev 3 omgångar på tricepspress i maskin.

Nu blir det extra grymt fredagsmys i form av ett besök i Coca-Cola-fabriken!

Relaterade inlägg:

Haul från Matsmart.se

Visste du att många livsmedel och andra produkter i våra affärer slängs trots att det inte är något fel på dem? Jag har testat Matsmart.se, en butik online där du kan köpa mat och andra produkter som har kort bäst föredatum eller som kanske är felmärkta. Men det är såklart inget fel på varorna! Skillnaden […]

Läs mer

Film: Så skapar du konkreta mål av dina träningsdrömmar

Läs mer

Annika o Lofsans löpskola avsnitt 2

Ny onsdag innebär ett nytt avsnitt av hälsoprofilen Annika Sjöös och min löpskola. Idag pratar vi om bålstabilitet. In och prenumerera på min youtubekanal för att ta del av alla mina filmer!

Läs mer